„A gyermek a legtökéletesebb teremtmény, mert egyedül ő tudja megalkotni saját egyéniségét. A gyermek lelke lágy viaszhoz vagy fehér papírhoz hasonló, ahová magának a gyermeknek kell belevésni a képzeteket.” Maria Montessori

Angol, német és spanyol a Babukában

Angol ovi? Spanyol ovi? Nem hirdetjük magunkat így, hiszen nem lenne helytálló.

Ami tény: családi napközinkben egész évben fogadunk külföldi önkénteseket, akik angolul beszélnek a gyermekekkel. Magyarul nem beszélnek, mivel nem tudnak (legfeljebb pár hónap után egy ici-picit:-)

A bölcsis korú gyermekekkel (1-3 évesek) a magyar óvónéni mellett angolul nevelő pedagógus is foglalkozik. Ez a napi tevékenységben úgy jelenik meg, mintha otthon egy magyar anya és egy angol apa foglalkozna a gyermekkel. Az ovis korúak  (3-5 évesek) számára minden nap biztosítunk egy 45 perces angol foglalkozást.

Igény esetén -  ha a szülő ragaszkodik hozzá - meg tudjuk oldani, a gyermek kizárólag magyar nyelvű kisközösségben való elhelyezését.

 

---------

Szakmai munkánkat konduktor, fejlesztő pedagógus, Ayres terapeuta, és logopédus segíti. Logopédiára beszédindításban is van lehetőség, ezen túl az önkormányzati óvodákban szokásos életkorban kerül sor vizsgálatra.