„A kisgyermek fejlődésének szabadsága nem azt jelenti, hogy egyszerűen magára hagyjuk, hanem azt, hogy segítő szeretettel emeljük köré a megfelelő környezet... Minél tökéletesebb a környezet, annál kevesebb beavatkozásra van szükség a felnőtt részéről.” Maria Montessori

Himalájai sószoba és sóhomokozó fényterápiával

A gyerekek rendelkezésére álló só homokozóban, nagy mennyiségű, étkezési minőségű, sógranulátumban játszhatunk. Természetes módon lélegezhetjük be a felszálló himalájai kristálysó aeroszolt. Az itt eltöltött idő nagy segítség lehet a kicsiknek, hogy elinduljanak az egészség útján, hiszen hangulatjavító, stresszoldó hatású és hozzájárul az immunrendszer fokozatos erősítéséhez.

A sóhomokozót elsődlegesen ősztől tavaszig, a délutáni alvást követően élvezzük, amikor a korai sötétedésben gyönyörködhetünk a meleg rózsaszín sófalak fényeiben.

Külsős gyerekek számára  - fennmaradó időben - bejelentkezés a 06 30 99 41 526 - os telefonszámon

Torna bölcsiseknek

A 45 perces mozgásfejlesztő foglalkozásokra olyan 1-3 év közötti gyerekeket várunk, akik nem tudnak egy helyben ülni és szívesen fedezik fel a kúszás, mászás, pörgés, forgás, gurulás, ringatózás, futkározás, lóbálás, háton zötyögés, vagy a térben való mozgás örömét. A mozgások végrehajtásához speciális tornaszereket, irányított gyakorlatokat, valamint sok-sok dalt és mondókát alkalmazunk.

Az iskolára készülő nagyobb gyermekeket (3-7 éves) Ayres torna foglalkozással várják szakembereink, melyhez a Babuka felszerelt tornaterme nyújt hátteret.

Információ, bejelentkezés: 06 30 99 41 526 telefonszámon.

Iskolakészültséget segítő foglalkozások

Játékos készségfejlesztés ovisoknak, kisiskolásoknak

Tehetség - gondozás a Babukában!

60 perces foglalkozások, melyből 30 perc mozgásterápiás (tornás) program és 30 perc "asztali" készségfejlesztő program.

A mozgásprogramban: TSMT, Ayres választható

Induló időpontok: hétfőtől péntekig 15.30-16.30 és 16.45-17.45

 

Jelentkezés, információ: babukaevs kukac gmail.com és 06 30 99 41 526

Zeneovi

Zenei készségfejlesztés, örömzene bölcsiseknek és ovisoknak keddenként.